skip to Main Content
#6 - Eric van der Spelt

Ik ben Eric van der Spelt en ben boer van beroep. Samen met mijn vrouw en 3 jonge kinderen, alle 3 jongens, woon ik in het buitengebied van Steenbergen.

In heel mijn leven heb ik maar 2,5 jaar buiten de gemeente gewoond en dat was tijdens mijn studie werktuigbouwkunde aan de HTS in Vlissingen. Een heerlijke tijd op kamers en natuurlijk het strand en het studentenleven maar het was altijd heel fijn om na een week flink studeren weer in het oude vertrouwde Steenbergen terug te komen.

Als boer in het buitengebied sta ik met mijn voeten in de klei. Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om goed om te gaan met je financiële middelen en, mocht ik wethouder of raadslid worden, zal ik ook zo om gaan met de financiële middelen van de gemeente. Want het zijn tenslotte uw belastingcenten en daar horen verstandige keuzes bij.

Eén van de speerpunten waar ik me hard voor ga maken is het verbeteren van onze leefomgeving. Daarom moeten er meer wandel- en fietspaden komen met natuurlijk ook bankjes zodat je even rustig kan genieten van alles moois wat het buitengebied te bieden heeft. Daarnaast moeten ook de huidige fiets- en wandelpaden goed begaanbaar zijn. Ja het is belangrijk dat de natuur niet verder verslechtert, ik ben tenslotte boer en ik leef samen met de seizoenen en de natuur, alleen als uitgesteld maaien ervoor zorgt dat je niet eens meer naast elkaar kunt fietsen dan vind ik dat we doorgeslagen zijn en dat we dat moeten veranderen.

Want het is goed toeven in onze gemeente en dat moet zo blijven. Ik ben Eric van der Spelt en ik wil graag de fractie van Volkspartij versterken.

Stem Volkspartij, daar kun je op bouwen

Pitch Eric van der Spelt - Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Back To Top