skip to Main Content

De verkiezingskandidaten van de Volkspartij

De Volkspartij heeft mensen op de lijst die:

  • een verfrissende, heldere en praktische instelling hebben;
  • betrokken zijn bij de samenleving;
  • jarenlange ervaring hebben in de politiek;
  • denken vanuit het gemeenschappelijk belang;
  • uit alle geledingen van de bevolking komen;
  • lef hebben om zaken onverbloemd aan de kaak te stellen;

Michel Lambers

Fractievoorzitter en Raadslid

De Volkspartij is een jonge politieke partij die door Ger de Neve en mij werd opgericht in 2013. Uit het niets werden we meteen de tweede partij van de gemeente Steenbergen.

Ger de Neve

Raadslid

Onder het credo ‘Ik leer nog iedere dag bij’ ben en blijf ik actief in de Volkspartij, die Michel Lambers en ikzelf in 2013 hebben opgericht.

Willy Knop

Wethouder

Als geboren en getogen Steenbergenaar ben ik trots op onze gemeente en ben daarom 4 jaar geleden in de politiek gegaan om mee te werken aan goede voorzieningen en het verhogen van de leefbaarheid voor alle inwoners in alle kernen.

Boy Sluiters

Raadslid

Door mijn levenservaring binnen deze gemeente en mijn leeftijd van 36 jaar, denk ik dat ik mensen tussen de 18 en 46 jaar oud, die wonen in de kernen van Steenbergen goed kan vertegenwoordigen.

Danker Kouwen

Raadslid

Mijn naam is Danker Kouwen. Ik ben 51 jaar en getrouwd met Jose, heb 2 kinderen Elvira en Raymond en woon intussen al heel wat jaartjes in Steenbergen.

Ed Hobo

Burgerraadslid

Sinds 1997 woon ik met veel plezier in Steenbergen en alhoewel ik ben geboren in Rotterdam heb ik mijn jeugd doorgebracht in een klein dorp nabij Brielle.

Janine van Bers-Roelands

Burgerraadslid

Al sinds jaar en dag ben ik erg betrokken bij onze mooie gemeente en heb ik me ingezet in oudercomités, medezeggenschapsraden en bij de SLOS.

Ad van Elzakker

Raadslid

Mijn voorkeur gaat uit naar een goed functionerend gemeentebestuur waar iedereen, maar dan ook iedereen, wel bij vaart.

Jeroen Hulhoven

Ik ben samen met mijn vrouw en dochter van anderhalf woonachtig in Kruisland. Hiervoor heb ik in Rotterdam gewoond en daar heb ik eerder in de (deel)gemeenteraad gezeten.

Leroy Damen

Ik ben nieuw in de politiek, maar wil me er graag meer in verdiepen en mijn ervaring gebruiken en me inzetten om de gemeente Steenbergen te verbeteren op diverse vlakken.

Herman Riemslag

Als inwoner van De Heen en groot liefhebber van het buitengebied zet ik me al jaren in voor de Leefbaarheid De Heen, de Rose invasie, en Stichting Sirene.

Jean Marc Somers

Als geboren en getogen Steenbergenaar draag ik onze gemeente een warm hart toe en wil ik me inzetten om de gemeente mooier en veiliger te maken.

Herman Buijs

Als oud café-eigenaar in Nieuw-Vossemeer sta ik midden in de Vosmeerse maatschappij. 

Ineke van Middendorp-Léautaud

Ik ben een rasechte Steenbergse en wil me inzetten om de relatie tussen de gemeente en de burgers te verbeteren.

Jeroen Havermans

Voorzitter

Nieuw-Vossemeer

Leny Rockx

Kruisland

Sander Booij

Dinteloord

Jos de Weert

Ik wil met u verder bouwen aan een gemeente waar ruimte is voor ontwikkeling en waar het prettig is om te wonen, te werken en te recreëren.

Back To Top