skip to Main Content
#14 - Ineke van Middendorp-Léautaud

Ik ben een rasechte Steenbergse en heb altijd in Steenbergen gewerkt: Na mijn middenstandsdiploma en de Handelsavondschool heb ik bij een supermarkt gewerkt, waarbij ik ook nog meerdere cursussen in management heb gevolgd. Later ben ik overgestapt naar de uitvaartverzorging en in deze branche werk ik nog altijd.

Het eerste wat ik ‘s morgens doe als ik opsta is geen koffie zetten, maar de radio aan zetten. Ik ben geïnteresseerd in het nieuws, maar ik mag ook graag luisteren naar muziek uit de jaren ’60, ’70 en begin ’80. Ik presenteer een programma op de SLOS met gewone mensen uit Steenbergen die vertellen over hun leven naar aanleiding van muziek die zij zelf hebben uitgekozen.

Voor wat betreft mijn interesse in de Steenbergse politiek: Dit is geïnitieerd door een concreet voorval in het recente verleden, waarbij ik te maken had met een situatie die zich het beste definieert als ‘Gelijke monniken, Ongelijke kappen’ en een houding van de ambtenarij en college naar mij als inwoner, die om sterke verbetering vraagt.

Binnen Volkspartij Steenbergen wil ik me inzetten om de relatie tussen gemeente en de gewone burgers, de inwoners van de gemeente, te verbeteren en om respectvoller om te gaan met hun, oftewel, onze belangen!

Back To Top