skip to Main Content
#8 - Ad van Elzakker

Na enige tijd afwezig te zijn geweest in de politiek, heb ik besloten om terug te komen en me weer volledig voor onze gemeenschap in te zetten.

Ruimtelijke ordening en openbare werken spreken mij zeer aan, maar eigenlijk is er binnen de gemeente Steenbergen niets waarmee ik nooit te maken heb gehad. Ook op bestuurlijk gebied heb ik de nodige ervaring en ga ik niets uit de weg.

Ik heb een groot sociaal contact met de samenleving en daar ben ik graag voor bezig. Het verenigingsleven heeft mijn volle aandacht. Vandaar ook mijn bestuurlijke ambities. Ik ben voorzitter van sportvereniging Het Loze Vissertje. Een club die groeit en bloeit. Het is een grote vereniging binnen onze gemeente. Maar ook de kleindierenteelt en de voetbalclub VV Steenbergen hebben mijn volle aandacht. Ook hiervoor doe ik wat ik kan en vooral met veel plezier. Maar ook voor andere verenigingen sta ik klaar, wanneer ze een beroep op mij doen.

Het sociaal gebeuren in onze samenleving verdiend mijn aandacht. Mijn voorkeur gaat uit naar een goed functionerend gemeentebestuur, waar iedereen wel bij vaart.

Back To Top