skip to Main Content

Volkspartij fietst voor Nederlands Kampioenschap Jeugdwielrennen 2018 in Steenbergen

Op zaterdag 3 maart organiseerde de Stichting Wielercomité Steenbergen een spinning marathon om geld op te halen voor de organisatie van het NK Wielerkampioenschap Jeugd 2018 dat op 17 juni wordt georganiseerd. De wielerclub viert dit jaar haar 75-jarig bestaan en haalde groots uit met een breed pallet aan spinning masters, waaronder Koos Moerenhout.

Op volle kracht en volle snelheid nam een team spinners, vijf raadslidkandidaten, van de Volkspartij deel aan de spinning marathon in De Knotwilg. De campagnetijgers hebben zich flink in het zweet gewerkt en zich van hun sportieve kant laten zien.

Het spits werd afgebeten door Ed Hobo, een ervaren spinner, die acht jaar geleden ook al eens de Alpe d’Huez beklom voor een goed doel. Jeroen Havermans spinde onder de bezielende leiding van Koos Moerenhout, gevolgd door Janine van Bers. Janine liet zien dat -behalve haar interview skills bij de SLOS- zij ook wel degelijk een bijzonder sportieve kant heeft. Voor Danker Kouwen, lid van de vrijwillige brandweer was het uur fietsen zo voorbij, aangezien hij ook altijd glansrijk door de fysieke testen van de brandweer komt. De hekkensluiter was Jean-Marc Somers, herstellende van een forse knieoperatie, maar desondanks vol goede moed bezig met maar liefst twee uur spinnen. Willy Knop hoefde, als reserve, niet in actie te komen, want de vijf spinners verzuurden niet!

De Volkspartij wil met deze stunt laten zien dat zij sportieve evenementen en verenigingen een warm hart toedragen en van groot belang vinden voor de hele gemeente Steenbergen.

Back To Top