skip to Main Content
#16 - Leny Timmermans-Rockx

Mijn naam is Leny Timmermans-Rockx en ik ben 63 jaar jong. Geboren in Lepelstraat/Halsteren als boerendochter. Ruim 34 jaar geleden verhuisd naar de Blauwe Sluis en sinds 3 jaar wonen we in Steenbergen zuid.

We hebben een dochter en een zoon die, met hun partners, fijn bij ons in de buurt wonen, zodat ik ook oppas oma mag zijn voor Chris en Sofia.(En binnenkort voor nog zo’n klein dotje).

In het Bergse Bravis ziekenhuis ben ik al ruim 20 jaar werkzaam als secretaresse op beide klinische afdelingen Chirurgie, en in het Roosendaalse Bravis als secretaresse op verpleegafdeling cardiologie.

Politiek vind ik heel interessant en ik ben blij dat ik mijn visie al jaren met mijn partijgenoten van de Volkspartij kan delen. 20 Jaar geleden kwam ik met politiek in aanraking toen ik in de werkgroep zat voor aanleg van het fietspad tussen Steenbergen en Kruisland. Ook was ik nauw betrokken bij de aanleg van de gasleiding in het buitengebied.

In het verleden heb ik 15 jaar de collecte van de brandwondenstichting gecoördineerd in Steenbergen, Welberg en de Heen.

Mijn hobby is zingen. Ik ben al 30 jaar lid van Die Vaertsingers. Zing bij het Bietboeren en Meerminnencarnavalskoor en in de Lepelstraatse kerk in het Antoniuskoor.

Verkeersveiligheid, de ouderen, de natuur en de agrarische sector hebben mijn volledige interesse.

Zwerfvuil is mij een doorn in het oog en ik wil dat daar zo snel mogelijk een oplossing voor gevonden wordt want dat is in het belang van ieders toekomst.

Back To Top