skip to Main Content
Steenbergen

Fietsenstalling

Veel mensen maken gebruik van het openbaar vervoer, waar ze vanzelfsprekend met de fiets naartoe gaan. Er is echter een gebrek aan fietsenstalling, waardoor de fietsen nu kriskras door elkaar staan op plaatsen waar het niet gewenst is. Een grotere plaats om de fietsen fatsoenlijk te stallen moet daarom worden bekeken. Zeker bij Rondweg-Oost waar de gestalde fietsen het fietspad blokkeren moet dit snel worden aangepast.

Bordjes tegen overnachtende vrachtwagens

Afbeeldingsresultaat voor overnachten voor chauffeurs verboden

De industrieterreinen hebben veel overlast van overnachtende vrachtwagens, met name uit het voormalige oostblok. Chauffeurs gooien hun afval gewoon op straat en doen hun behoefte waar ze staan. Er is inmiddels een APV, maar omdat niemand dat weet is het dringend gewenst om bordjes aan het begin van de terreinen te plaatsen. Met afbeeldingen.

 

Woningbouw

Volkspartij wil duurzame, betaalbare woningen voor starters. Geen tijdelijke houten woningen die schijnbaar goedkoop lijken en waar een vierkante meter prijs voor betaald moet worden die hoger ligt dan in de grote steden. Maar stenen woningen met een lange levensduur, die uitsluitend voor starters zijn bedoeld. Waar ook na verhuizing alleen een starter in mag komen wonen. Daarover willen we graag in overleg met mensen die zoiets zoeken.  

 

 

 

Back To Top