skip to Main Content

Algemeen bestuur

h2 titel

tekst

h2 titel

tekst

h2 titel

tekst

h2 titel

tekst

h2 titel

tekst

Mijn naam is Danker Kouwen. Ik ben 48 jaar en getrouwd met Jose, heb 2 kinderen Elvira en Raymond en woon intussen al heel wat jaartjes in Steenbergen.

Al een aantal jaren vind ik dat er zaken beter moeten kunnen in onze mooie gemeente Steenbergen en rond de discussies over een mogelijke komst van een AZC vond ik dat alleen aan de zijlijn roepen niet de juiste manier was. Als één van de initiatiefnemers van het referendum dacht ik via de politiek zaken veranderd te krijgen. Het bleek echter, dat de huidige partijen niet allemaal van deze manier van democratie houden en werd het referendum zoals bekend door hen afgekeurd.

Ik ben me daarna gaan oriënteren welke partijen mij het meeste aanspreken. Daar de Volkspartij als één van de enige wel mijn mening voor een groot gedeelte vertolkten omtrent de mogelijke komst van een AZC en de opvang van asielzoekers was mijn interesse gewekt.

Omdat ik meer zaken belangrijk vind en de Volkspartij een juiste mix van ervaring, oude en nieuwe mensen heeft, en niet landelijk maar lokaal georiënteerd is, was de keuze snel gemaakt.

 

Wat ik hoop te bereiken en waar ik me hard voor zal maken zijn de volgende zaken:

 

Nooit een AZC in onze gemeente, opvang van zo min mogelijk asielzoekers en daarnaast zo eerlijk mogelijk de lusten en lasten verdelen over onze bevolking.

Als brandweerman bij het korps Steenbergen zal een brandweerorganisatie onder druk in de gemeente altijd mijn grootste zorg blijven, en de aandacht krijgen die het verdient om de 4 korpsen in onze gemeente te behouden.

Ik zal altijd voor een onafhankelijke gemeente Steenbergen zijn, samengaan in een grote gemeente zal ik nooit steunen, samenwerken prima, samengaan nooit.

Ik vind zaken als leefbaarheid, jeugd, milieu, winkels en werkgelegenheid van groot belang, zowel in de stad Steenbergen als zeker ook in alle kleinere kernen, iedereen telt mee!!

 

Als laatste wil ik met de Volkspartij de grootste partij worden, dit om directe invloed te krijgen in deze mooie gemeente, want er zijn veel zaken die anders en beter moeten kunnen en daar hebben we u voor nodig!!

Back To Top