skip to Main Content

Opening nieuwe Lidl Steenbergen

Steenbergen Vanmorgen om 9.00 uur precies hebben wethouders Willy Knop en Wilma Baartmans de nieuwe Lidl in Steenbergen geopend.

De afgelopen 3 jaren heeft Willy Knop van de Volkspartij zich ingezet als wethouder van economische zaken. In deze periode heeft hij als bekend ondernemer in onze gemeente veel projecten op de rit gekregen, waaronder ook de al jaren vertraagde uitbreiding van supermarkt Lidl. Hij heeft er keihard aan gewerkt om ook dit project met succes gerealiseerd te krijgen!

Vandaag 11 mei 2022 is het volledig nieuwe pand, waar precies 5 maanden aan gebouwd is, klaar voor de opening. Een supermarkt die aan alle huidige eisen voldoet met zelfs de primeur met warmte werend asfalt op de parkeerplaats en veel groen, mag een unicum genoemd worden in onze gemeente.

De Volkspartij feliciteert de Lidl met dit prachtige gebouw dat een aanwinst is voor de omgeving. Voor Willy Knop is dit een bijzonder mooie afsluiting als wethouder.  Helaas keert hij niet meer terug in het college, wat een groot gemis zal zijn voor de gemeente Steenbergen.

Back To Top