skip to Main Content

Afschaffen hondenbelasting

Steenbergen – De landelijke politiek volgt nu ook het inzicht van de Volkspartij uit Steenbergen om de hondenbelasting af te schaffen.

Zoals bekend is de Volkspartij in Steenbergen een echte bestuurderspartij, die luistert naar de kiezers en onder meer de lasten voor de burgers zo reëel mogelijk wil houden.

“Regeren is vooruitzien”, zegt men altijd. Jarenlang heeft de Volkspartij ernaar gestreefd om de hondenbelasting in de gemeente Steenbergen af te schaffen. In 2021 is deze twee eeuwen oude belasting dan ook eindelijk verleden tijd in onze gemeente.

De vooruitziende blik van de Volkspartij blijkt nu ook enkele politici in Den Haag te hebben bereikt. Een lokale partij loopt nu eenmaal altijd jaren voor op het gebied van praktisch inzicht, vergeleken met de logge, aan partijpolitiek gebonden landelijke partijen, waarbij het belang van de kiezer regelmatig van ondergeschikt belang lijkt te zijn.

De Tweede Kamer wil de hondenbelasting nu landelijk gaan afschaffen. Dit onderstreept nog eens duidelijk de vooruitziende blik van de Volkspartij in Steenbergen.

Back To Top