skip to Main Content

Nieuwe Facebooksite

Steenbergen, 5 april 2021De Volkspartij heeft een nieuwe en volledig aangepaste Facebooksite gemaakt, die voldoet aan de regels van Facebook voor politieke partijen.

Op de Facebooksite zullen naast nieuwsberichten over onderwerpen die voor de gemeente Steenbergen interessant zijn, de standpunten van de Volkspartij duidelijk toegelicht worden. Om op de hoogte gehouden te worden, meld je je aan op de Facebooksite door via onderstaande link de site te liken.

Ook zal de site in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen – 16 maart 2022 – weer gebruikt worden om op een beknopte manier het verkiezingsprogramma te presenteren en de leden voor te stellen. De uitgebreide versie zal altijd op de website te vinden zijn.

De link naar de Facebooksite is: https://www.facebook.com/VolkspartijSteenbergen

Back To Top