skip to Main Content

Hotel A4 Steenbergen

Vanmiddag is door A4 Hotel B.V. en wethouder Willy Knop van de Volkspartij, namens de gemeente Steenbergen, officieel de koopovereenkomst getekend van de gronden voor de ontwikkeling van een hotel in Steenbergen.

Na jaren praten en aanpassen van plannen is er eindelijk een mijlpaal bereikt en getekend voor de grond voor een hotel in de gemeente Steenbergen.

A4 Hotel bv ontwikkelt op deze gronden een multifunctioneel gebouw, wat onderdak biedt aan diverse voorzieningen, waarvan een hotel de belangrijkste is. Met de komst van een hotel krijgt Steenbergen een mooie economische impuls. Het hotel levert ook veel werkgelegenheid op, zowel direct als indirect.
Op dit moment wordt het ontwerp bestemmingsplan uitgewerkt die de ontwikkeling mogelijk moet maken.

Back To Top