skip to Main Content

Verkeerssituatie Lindenburghlaan Steenbergen wordt aangepakt

STEENBERGEN – Het college van burgemeester en wethouders gaat prioriteit geven aan het verbeteren van de verkeerssituatie op de Lindenburghlaan in Steenbergen.

Een tijd terug deelde Boy Sluiters, burgerraadslid van de fractie van de Volkspartij, zijn zorgen over de verkeersveiligheid voor inwoners op deze plek in een brief aan het college van burgemeester en wethouders. Het college verklaarde deze zorgen te delen en daarom de juiste kennis in huis te halen om het hiervoor benodigde verkeerskundige onderzoek uit te voeren. “Op basis van heldere feiten en informatie kunnen we dan een weloverwogen besluit nemen over de vereiste en benodigde maatregelen”, aldus burgemeester en wethouders.

Het college verwacht in mei dit jaar een concreet plan te presenteren waarmee de verkeersveiligheid voor alle weggebruikers op de Lindenburghlaan wordt geborgd.

Door: Peter Houtepen, Steenbergse Bode dinsdag 22 januari 07:46 – 2019

Back To Top