skip to Main Content

Afscheid wethouders Steenbergen

Op 1 juni 2018 nemen drie van de vier wethouders van de gemeente Steenbergen afscheid.

De fractie van de Volkspartij zal niet bij het groots georganiseerde feest aanwezig zijn. De nieuwe coalitie, welke werd gevormd onder aanvoering van wethouder Zijlmans als informateur en formateur, bestaat geheel uit partijen die ook de afgelopen vier jaren in Steenbergen het voor het zeggen hadden.

Deze coalitie heeft bij haar vertrek een aantal negatieve financiële gevolgen achter gelaten, waarvan het tekort van ruim anderhalf miljoen euro op de jeugdzorg het laatste debacle was.

Ondanks de verkiezingsuitslag is niet gekozen voor echte verandering. Er is geen vernieuwing in de samenstelling van het college ondanks de duidelijke keuze van de kiezers van onze gemeente. Er wordt op de oude voet verder gegaan. Dat is voor de fractie van de Volkspartij reden om juist geen feest te vieren en zal daarom niet meedoen. Alle energie zal worden gericht op een beter bestuur in de gemeente Steenbergen in de komende vier jaren.
___________________________________________________________________________________

Voor informatie:
Volkspartij: Michel Lambers, 06 14809517

Back To Top