skip to Main Content

Volkspartij steelt de show tijdens nieuwjaarsreceptie

De Volkspartij heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Steenbergen op 8 januari 2018 de show gestolen in wel heel bijzondere kleding. De toast op een succesvol 2018 was een uitgelezen kans om onze nieuwe ‘Volkspartij overhemden’ eindelijk in het openbaar te dragen.

We zijn er trots op dat wij namens de Volkspartij de inwoners van de Gemeente Steenbergen mogen vertegenwoordigen bij de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s., en zullen ons voor de volle 100% inzetten voor de toekomst van de Gemeente Steenbergen!

 

In de nieuwjaarstoespraak van onze burgemeester Ruud van den Belt is tevens het verkiezingslied gepresenteerd. Het verkiezingslied (hieronder ingevoegd) is slechts één van de acties waarmee de gemeente probeert zoveel mogelijk Steenbergenaren over te halen om hun stem uit te brengen bij de komende verkiezingen

In de aanloop naar de verkiezingen zit ook de Volkspartij niet stil. Binnenkort meer informatie op www.volkspartijsteenbergen.nl.

Back To Top